Pro deo advocaat in Purmerend

Heeft u juridische hulp nodig en bent u op zoek naar een deskundige pro deo advocaat? Dan bent u bij Appelman Advocatuur aan het juiste adres.

Door onze ruime ervaring in diverse rechtsgebieden en gegarandeerde kwaliteit, bent u verzekerd van de beste hulp.

Wat is een pro deo advocaat?

Een pro deo advocaat is een andere naam voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Vaak wordt hiervoor de term 'pro deo' gebruikt.

Deze advocaat wordt gedeeltelijk betaald door de overheid. Een pro deo advocaat opereert net zoals een gewone advocaat en kan u helpen bij diverse zaken, zoals een echtscheiding of bij strafrecht.

U komt in aanmerking voor een pro deo advocaat wanneer u voldoet aan de vereiste inkomensnormen. Ook moet de zaak betrekking hebben op een probleem dat u zelf niet kunt oplossen.

U hoeft enkel met de pro deo advocaat contact op te nemen; hij zal vervolgens zelf een verzoek indienen voor rechtsbijstand. Zelf zult u enkel een eigen bijdrage moeten leveren.

Deze bijdrage varieert tussen de €199,- en €835,-, afhankelijk van uw verzamelinkomen.

Met onze expertise en ervaring, zullen onze pro deo advocaten u op een persoonlijke en daadkrachtige manier bijstaan.

Waarom kiezen voor ons?

Binnen Appelman Advocatuur verlangen wij te allen tijde naar een doeltreffende, juridische oplossing. Bij Appelman Advocatuur staat uw belang altijd centraal. Wij staan voor een kwalitatieve dienstverlening met gunstige en transparante tarieven.

Wij hebben persoonlijk contact met onze cliënten en houden rekening met uw wensen. Door onze pragmatische aanpak richten wij ons op het beste resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en hebben ervaring met verschillende zaken.

Zo richten wij ons op personen- en familierecht, strafrecht en conflicten met betrekking tot huren en wonen.

Ons kantoor is gevestigd in Purmerend. Wij werken echter door de gehele provincie, dus ook in de regio's Hoorn, Zaandam en Alkmaar.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u behoefte aan juridische hulp en bent u op zoek naar een pro deo advocaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit kan door onze online formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag binnen twee werkdagen beantwoorden.

Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u ons bellen op 0299-413240 tijdens kantoortijden.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact

Onze gegevens

0299-413240
purmerend@appelmanadvocatuur.nl
Gouw 2
1441 CR Purmerend

Recensies

4/5

Goed

5/5

Zeer behulpzaam en klus te klaren, ik kwam uit Londen met een fraudezaak en ze echt weten de baan.

5/5