Advocaat in Zaandam gezocht?

Bent u woonachtig in Zaandam, Purmerend, Hoorn, Alkmaar of omgeving en wilt u een advocaat inschakelen voor juridische rechtshulp bij een bepaalde kwestie? Dan zit u goed bij Appelman Advocaten.

Wij zijn een advocatenkantoor gevestigd in Purmerend dat gespecialiseerd is in het strafrecht, personen- en familierecht en het huur- en woonrecht. Bij ons kunnen particulieren terecht die op zoek zijn naar een gepaste oplossing voor hun juridisch geschil. Appelman Advocaten is een klein kantoor bestaande uit twee ervaren advocaten.

Door middel van persoonlijke betrokkenheid, korte lijnen en een daadkrachtige en pragmatische aanpak bieden wij hoogwaardige juridische dienstverlening aan. Heeft u een zaak die valt binnen het personen- en familierecht, huurrecht of strafrecht? Dan adviseren en begeleiden we u daar graag bij.

Om uw zaak met ons te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0299-413240 en horen graag van u!

Ook kunt u een bericht sturen via ons online contactformulier.

Onze specialisaties

Appelman Advocaten is actief binnen verschillende rechtsgebieden. U kunt bij ons een advocaat nabij Zaandam inschakelen voor kwesties die onder het strafrecht, personen- en familierecht of het huur- en woonrecht vallen.

Strafrecht

Heeft u een strafbaar feit begaan en bent u daarvoor gedagvaard? Of bent u wegens een andere reden in aanmerking gekomen met justitie? Mr. M.P.J. Appelman is gespecialiseerd in het strafrecht en staat u graag bij tijdens uw zaak.

Personen- en familierecht

Deze tak van het recht ziet op kwesties als echtscheidingen, gezag, omgangsregelingen, afstammingen, erkenning, uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling.

Huur- en woonrecht

Hier vallen conflicten tussen verhuurder en huurder onder, juridische kwesties bij het aanschaffen van een huis en andere verwante zaken. Wij beschikken over veel expertise binnen dit rechtsgebied.

Doeltreffende juridische oplossingen

Appelman Advocaten is een advocatenkantoor nabij Zaandam dat deskundige en doeltreffende juridische oplossingen biedt voor particulieren die met juridische geschillen kampen.

Wij zetten u als cliënt op de eerste plaats en gaan voor u aan de slag om uw belangen optimaal te behartigen. Het liefst doen we dat buiten de rechter om. Op basis van de filosofie ‘voorkomen is beter dan genezen’ zijn we van mening dat procederen de laatste optie zou moeten zijn. Mocht het toch zover komen, dan kunt u toch rekenen op een deskundige vertegenwoordiging.

Met een advocaat van Appelman Advocaten aan uw zijde geniet u van optimale rechtshulp. Ons advocatenkantoor nabij Zaandam biedt de volgende voordelen:

  • Veel ervaring
  • Flexibel advocatenkantoor
  • Toegankelijke tarieven
  • Ook Pro Deo zaken!
  • Up-to-date van het recht
  • Uw belangen staan op de eerste plaats
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Transparantie en heldere communicatie
  • Liever problemen voorkomen dan genezen!
  • Gratis inloopspreekuur op ons kantoor in Purmerend

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Om mensen die het minder breed hebben en niet zelf rechtshulp kunnen betalen tegemoet te komen biedt de Nederlandse overheid onder omstandigheden rechtssubsidie aan. Indien uw inkomen bijvoorbeeld niet toereikend genoeg is om de kosten van een advocaat te betalen kunt u deze aanvragen. Dit wordt ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand of Pro Deo rechtshulp genoemd.

Appelman Advocaten werkt ook op basis van dit principe. Indien u een advocaat in omgeving Zaandam nodig heeft en benieuwd bent of deze subsidie voor u van toepassing is kunt u daarover verder informeren bij het Juridisch Loket bij u in de buurt.

Ja, ik zoek een advocaat in omgeving Zaandam!

Een advocaat in Zaandam of omgeving gezocht en wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Bent u benieuwd hoe wij u van deskundig juridisch advies en begeleiding kunnen voorzien bij uw vraag?Informeer dan gerust eens verder door contact op te nemen.

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bellen naar 0299-413240. Wij staan u graag te woord. Of stuur een bericht via het contactformulier op de website. U hoort zo spoedig als mogelijk van ons.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact

Onze gegevens

0299-413240
purmerend@appelmanadvocaten.nl
Gouw 2
1441 CR Purmerend

Recensies

4/5

Goed

5/5

Zeer behulpzaam en klus te klaren, ik kwam uit Londen met een fraudezaak en ze echt weten de baan.

5/5