Op zoek naar een advocaat in Purmerend?

Heeft u juridische hulp nodig? Bent u op zoek naar een advocaat in omgeving Purmerend die u van deskundige rechtshulpverlening kan voorzien? Wilt u een professionele jurist inschakelen die uw belangen optimaal kan behartigen? Dan zit u goed bij Appelman Advocaten, een toegankelijk advocatenkantoor in Purmerend.

Wij zijn een klein kantoor bestaande uit twee ervaren advocaten dat rechtshulpverlening aanbiedt in de omgeving van Purmerend. Appelman Advocaten is in het bijzonder gespecialiseerd in het bestuursrecht, strafrecht, personen- en familierecht en het faillissementsrecht. Zit u met een vraag of zaak die binnen een van deze takken van het recht valt? Wij adviseren u daar graag over.

Als kleinschalig advocatenkantoor kunt u bij ons rekenen op een advocaat in Purmerend die u op de eerste plaats zet en een persoonlijke benadering hanteert. Wij hebben korte lijnen met al onze cliënten en kunnen hen zo goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen in hun zaak.

Wilt u juridisch advies inwinnen van een advocaat in omgeving Purmerend? Of zou u graag uw zaak eens aan ons voorleggen en deze met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn het beste bereikbaar per telefoon. Ons telefoonnummer is: 0299-413240.

Een gespecialiseerde advocaat in omgeving Purmerend

Ons advocatenkantoor in Purmerend is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. U kunt ons inschakelen voor zaken en vraagstukken binnen het bestuursrecht, strafrecht, personen- en familierecht en faillissementsrecht.

Bestuursrecht

Het bestuursrecht is de tak van het recht waarin geregeld is hoe en wanneer bestuursorganen kunnen ingrijpen in de openbare rechtsorde. De voornaamste wet op dit gebied, die veelal het wettelijk kader zal vormen, is de Algemene wet bestuursrecht.

Als advocaat te Purmerend kunnen wij u adviseren op een tal van terreinen die binnen het bestuursrecht vallen, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving, bestuurlijke boetes of dwangsommen en bezwaarschriften.

Strafrecht

Binnen het strafrecht wordt bepaald welke gedragingen strafbaar zijn, welke straffen kunnen worden opgelegd bij strafbaarheid en hoe deze strafbare feiten berecht worden. Bent u in aanraking gekomen met de politie of justitie? Heeft u een dagvaarding op de deurmat gekregen of wilt u een advocaat inschakelen voor bij het verhoor?

Met een advocaat van Appelman Advocaten bent u verzekerd van een eerlijke rechtsgang.

Personen- en familierecht

Het rechtsgebied dat ziet op zaken als geboorte, huwelijk en echtscheiding, adoptie en naamswijzigingen. Wilt u van uw (ex-)partner scheiden en een advocaat inschakelen?

Wij kunnen u helpen met het opstellen van een echtscheidingsconvenant, waarin afspraken over zaken als alimentatie en omgangsregelingen met uw kinderen in worden opgenomen.

Faillissementsrecht

Dreigt het faillissement van uw onderneming of is deze al failliet verklaard? Zorg dat u tijdig een gespecialiseerde advocaat inschakelt voor een correcte afwikkeling van zaken. Appelman Advocaten biedt u graag de begeleiding die u nodig heeft.

Door op tijd een advocaat in de arm te nemen vergroot u de kans op een betere en gunstigere afhandeling van een naderend faillissement.

Wij zetten u op de eerste plaats

Appelman Advocaten biedt rechtshulpverlening van de bovenste plank. Wij bestaan uit een team van twee deskundige advocaten in Purmerend die al vele zaken hebben mogen behandelen.

Het uitgangspunt van onze werkwijze is dat we juridische problemen en procedures liever voorkomen dan achteraf te moeten oplossen. Wij gaan op zoek naar de best mogelijke juridische oplossing voor uw situatie. Als onze cliënt zetten we u immers altijd centraal en behartigen we enkel en alleen uw belangen.

Wat betekent het om een advocaat in omgeving Purmerend van Appelman Advocaten in te schakelen? Onze voordelen op een rijtje gezet:

  • Juridische bijstand door een ervaren advocaat.
  • Flexibel en toegankelijk advocatenkantoor.
  • Scherpe tarieven: kwalitatieve rechtshulp moet voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Ook pro deo zaken!
  • Up-to-date kennis van het recht. Zo volgen wij voortdurende bijscholing.
  • De cliënt staat op de eerste plaats.
  • Korte lijnen en een persoonlijke benadering.
  • Heldere communicatie: geen juridisch jargon en abra kadabra, maar in een taal die u begrijpt.
  • Liever problemen voorkomen dan genezen!

Pro Deo rechtsbijstand

U kunt ook bij Appelman Advocaten terecht voor een Pro Deo advocaat in omgeving Purmerend. Niet iedereen is fortuinlijk genoeg om vanuit eigen zak een advocaat te betalen. Ons advocatenkantoor is echter van mening dat kwalitatieve juridische hulpverlening voor een ieder toegankelijk moet zijn. Wij zorgen daarom regelmatig voor de juridische afwikkeling van pro deo zaken. Dit zijn zaken waarbij we cliënten helpen wiens inkomen niet toereikend genoeg is om de tarieven van een advocaat te betalen. Zij ontvangen daarom rechtssubsidie ter tegemoetkoming in de advocaatkosten.

Neem contact op met het Juridisch Loket bij u in de buurt om na te vragen of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Neem contact op!

Een advocaat in omgeving Purmerend gezocht? Bent u benieuwd wat Appelman Advocaten voor u kan betekenen? Wij bespreken graag uw zaak met u! Om verder te informeren, advies in te winnen of een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0299-413240. Ook kunt u het gratis inloopspreekuur bezoeken bij ons advocatenkantoor in Purmerend.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact

Onze gegevens

0299-413240
purmerend@appelmanadvocaten.nl
Gouw 2
1441 CR Purmerend

Recensies

4/5

Goed

5/5

Zeer behulpzaam en klus te klaren, ik kwam uit Londen met een fraudezaak en ze echt weten de baan.

5/5