Uw advocaat in Hoorn

Op zoek naar een advocaat in Hoorn die u kan helpen met het oplossen van een juridisch geschil? Wilt u een advocatenkantoor inschakelen dat u bij kan staan door middel van deskundige rechtshulp? Appelman Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Purmerend dat particulieren de juridische oplossing biedt waar zij naar op zoek zijn.

Wij bestaan uit twee advocaten die gespecialiseerd zijn in het strafrecht, familierecht en het huurrecht. Valt uw zaak binnen een van deze rechtsgebieden? Dan kunt u bij ons rekenen op een daadkrachtige aanpak waar u verder mee kunt. Daarnaast hebben we een persoonlijke benadering en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Korte lijnen, oprechtheid, transparantie en een pragmatische aanpak: dat is waar Appelman Advocaten voor staat. Voor een hoogwaardige juridische dienstverlening zit u bij ons dus goed.

Neem gerust contact op om uw zaak aan ons voor te leggen en advies in te winnen. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 0299-413240. Wij horen graag van u!

Wat doen wij allemaal?

Appelman Advocaten is een advocatenkantoor met diverse specialisaties. U kunt bij ons terecht voor een advocaat nabij Hoorn voor zaken die vallen binnen het strafrecht, personen- en familierecht en het huur- en woonrecht.

Strafrecht

Bent u in aanmerking gekomen met de politie en justitie? Heeft u een dagvaarding op de deurmat ontvangen? Dan is het verstandig om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat. Namens Appelman Advocaten is mr. M.P.J. Appelman actief als strafrecht advocaat in Hoorn en omgeving.

Personen- en familierecht

Appelman Advocaten is als familierecht advocaat in omgeving Hoorn onder meer gespecialiseerd in kwesties die zien op echtscheidingen, gezag, omgangsregelingen, afstammingen, erkenning, uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling.

Huur- en woonrecht

Bent u in een conflict met uw huurbaas verwikkeld geraakt? Of wilt uw huurder zich niet aan afspraken houden? Zijn er juridische complicaties opgetreden bij het kopen van een woning? Appelman Advocaten staat u graag bij met dergelijke zaken.

Uw belang staat bij ons centraal

Appelman Advocaten is een klein en toegankelijk advocatenkantoor van twee deskundige advocaten. Wij hebben al vele cliënten mogen bijstaan. Onze filosofie is dat procedures voor de rechter het beste vermeden kunnen worden.

Een gepaste oplossing vinden voor een juridisch probleem buiten de rechter om, dat is ons streven. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn kunt u echter rekenen op een deskundige representatie, waarbij uw belangen centraal staan en worden behartigd.

Door Appelman Advocaten in te schakelen voor een advocaat in omgeving Hoorn geniet u van diverse voordelen:

  • Veel ervaring
  • Flexibel en toegankelijk advocatenkantoor
  • Scherpe tarieven
  • Ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand!
  • Actuele kennis van het recht
  • Uw belangen staan centraal
  • Korte lijnen en een persoonlijke benadering
  • Transparantie en duidelijke communicatie
  • Liever problemen voorkomen dan genezen!

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Als advocaat in omgeving Hoorn behandelen wij ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel Pro Deo genoemd. Niet iedereen heeft het even breed en zal zich een eigen advocaat kunnen veroorloven.

Juridische hulpverlening dient echter wel voor iedereen toegankelijk te zijn. Om die reden biedt de overheid subsidie aan voor mensen wiens inkomen niet toereikend genoeg is om een advocaat zelf te betalen.

Benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan eens contact op met het Juridisch Loket bij u in de buurt voor meer informatie!

Ja, ik zoek een advocaat in Hoorn!

Wilt u Appelman Advocaten inschakelen voor juridisch advies bij uw zaak? Meer weten over wat wij als advocaat in omgeving Hoorn voor u kunnen betekenen?

Neem dan gelijk contact met ons op. Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u telefonisch contact opnemen tijdens kantoortijden via 0299-413240. Bezoek ook gerust ons gratis inloopspreekuur op ons kantoor in Purmerend.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact

Onze gegevens

0299-413240
purmerend@appelmanadvocatuur.nl
Gouw 2
1441 CR Purmerend

Recensies

4/5

Goed

5/5

Zeer behulpzaam en klus te klaren, ik kwam uit Londen met een fraudezaak en ze echt weten de baan.

5/5