Uw advocaat in omgeving Alkmaar

Zit u met een juridische kwestie waar u hulp of advies bij nodig heeft? Zoekt u daarom naar een gespecialiseerde advocaat in omgeving Alkmaar die u daarin kan bijstaan? Wilt u een jurist in de arm nemen die uw belangen kan behartigen? Maak kennis met Appelman Advocaten, een toegankelijk advocatenkantoor nabij Alkmaar.

Wij bestaan uit een team van twee advocaten die juridische hulpverlening aanbiedt binnen diverse rechtstakken, waaronder het bestuursrecht, strafrecht, personen- en familierecht en het faillissementsrecht. Door middel van kwalitatieve juridische dienstverlening kunnen wij uw juridisch vraagstuk tot een optimale oplossing brengen. Omdat we een klein kantoor zijn kunt u daarbij rekenen op een persoonlijke benadering en korte lijnen.

Wij zetten u op de eerste plaats en zijn nauw betrokken om de zaak tot een goed einde te brengen.

Heeft u juridisch advies nodig van een advocaat in omgeving Alkmaar? Wilt u uw vraagstuk graag eens met ons bespreken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen. Ons telefoonnummer is: 0299-413240.

Een gespecialiseerde advocaat in omgeving Alkmaar

Als advocaat in omgeving Alkmaar bieden we juridische hulpverlening aan binnen diverse takken van het recht. Appelman Advocaten is onder meer gespecialiseerd in het bestuursrecht, strafrecht, personen- en familierecht en faillissementsrecht.

Bestuursrecht

Het gedeelte van het recht dat ziet op de bevoegdheden van het overheidsbestuur binnen de openbare rechtsorde. Wanneer en hoe mag een bestuursorgaan bijvoorbeeld in bepaalde situaties ingrijpen? Het voornaamste wettelijk kader binnen het bestuursrecht is de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Als advocaat in omgeving Alkmaar kunnen we u onder andere bijstaan met kwesties die zien op vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving, bestuurlijke boetes of dwangsommen en bezwaarschriften.

Strafrecht

Het strafrecht zet uiteen welke gedragingen strafbaar zijn, wat de op te leggen straffen zijn en hoe het Openbaar Ministerie en de rechtbank u deze straf kunnen opleggen. Wordt u verdacht van het plegen van een strafbaar feit? Of bent u om een andere reden met justitie of de politie in aanmerking gekomen en heeft u daar juridisch advies bij nodig?

Appelman Advocaten kan namens u uw belangen behartigen tegenover de officier van justitie en de rechter.

Personen- en familierecht

Ligt u in een echtscheiding met uw (ex-)partner en wilt u juridische zaken laten afhandelen door een advocaat? Huwelijk en echtscheiding zijn kwesties die binnen het personen- en familierecht vallen, net als geboorte, adoptie en naamswijzigingen.

Wij adviseren u hier graag over.

Faillissementsrecht

Nadert het faillissement van uw bedrijf? Door op tijd een advocaat in te schakelen is de kans groter dat het dreigende faillissement op een behoorlijke wijze wordt afgehandeld. Dit kan de uiteindelijke situatie gunstiger maken voor u.

Appelman Advocaten kan u bij een faillissement begeleiden.

De cliënt staat bij ons centraal

Met Appelman Advocaten bent u verzekerd van kwalitatieve juridische dienstverlening. Wij beschikken over veel ervaring en hebben vele zaken succesvol weten af te wikkelen. In het ideale scenario weten we buiten de rechter om een oplossing te vinden.

Wij denken namelijk dat het voorkomen van geschillen voor de rechter de voorkeur dient te genieten boven het procederen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mocht het echter tot een procedure komen, dan kunt u bij ons ook rekenen op een daadkrachtige en professionele rechtsbijstand.

Door een advocaat in omgeving Alkmaar van ons advocatenkantoor in te schakelen geniet u van allerlei voordelen. Wij geven u een overzicht:

  • Juridische hulpverlening van een advocaat met veel ervaring.
  • Flexibel en toegankelijk advocatenkantoor.
  • Scherpe tarieven: hoogwaardige rechtshulp moet er voor iedereen zijn.
  • Ook pro deo zaken!
  • Up-to-date kennis van het recht door middel van regelmatige bijscholing.
  • Wij behartigen enkel en alleen uw belangen.
  • Korte lijnen en een persoonlijke benadering.
  • Heldere communicatie: geen ingewikkeld juridisch taalgebruik, maar in een taal die u ook gewoon begrijpt.
  • Liever problemen voorkomen dan genezen!

Toegankelijke juridische hulpverlening

Niet iedereen heeft het breed genoeg om de kosten van een advocaat te kunnen betalen. Appelman Advocaten vindt echter dat hoogwaardige rechtsbijstand er voor iedereen moet zijn. Om die reden nemen wij regelmatig pro deo zaken voor onze rekening. Dat zijn zaken van cliënten die niet over het geld of inkomen beschikken om vanuit eigen zak de kosten van een advocaat te betalen. De overheid biedt hen daarom rechtssubsidie aan om tegemoet te komen aan deze kosten.

Bent u benieuwd of uw inkomen toereikend of niet genoeg is om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan kunt u daarvoor contact opnemen met het Juridisch Loket bij u in de boort om hierover verder te informeren.

Bel ons gelijk!

Op zoek naar een advocaat in omgeving Alkmaar? Meer weten over wat Appelman Advocaten voor uw zaak kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Voor meer informatie, advies of het inplannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen door te bellen. Ons telefoonnummer is 0299-413240. Bezoek ook eens ons gratis inloopspreekuur bij ons op kantoor!

Vrijblijvend contact opnemen

Contact

Onze gegevens

0299-413240
purmerend@appelmanadvocaten.nl
Gouw 2
1441 CR Purmerend

Recensies

4/5

Goed

5/5

Zeer behulpzaam en klus te klaren, ik kwam uit Londen met een fraudezaak en ze echt weten de baan.

5/5